Muurparasols

Hier bij Parasols Online zijn we altijd op zoek naar interessante producten voor tuin en terras. De muurparasol is zo een product dat de vele nadelen van traditionele parasols van de kaart veegt. Hij is uniek in zijn soort en speciaal ontworpen om maximaal van de zon te genieten. Welke soorten muurparasols er bestaan vind je terug in dit artikel.

1. De Paraflex muurparasol

Muurparasols

De paraflex muurparasol heeft heel wat voordelen ten opzichte van de klassieke parasols. Vooral voor een terras dat grenst aan een muur of wand of een balkon is de Paraflex een ideaal product. Hieronder sommen we de verschillende eigenschappen eens op:

 

Flexibel armsysteem
De aluminium arm is een scharniersysteem dat je bovendien kan vastzetten in een bepaalde positie. In de winter kan je de arm gemakkelijk afnemen en veilig opbergen.

Kwalitatieve materialen
De arm, de parasol en alle onderdelen zijn van hoogwaardige materialen gemaakt. Dit voorkomt roestvorming en zorgt ervoor dat je jaren kan genieten van je systeem.

Kliksysteem muurparasol
Een Paraflex parasol kan je via de klem in de arm plaatsen en ook nog eens 30° laten kantelen indien nodig. Je kan de parasol dus gemakkelijk uit de houder halen en wegbergen.

Geen parasolvoet
GDe Paraflex muurarm maakt een lange parasolvoet overbodig. Geen vervelende parasolstok die in het midden van je tafel zit en geen zware voet meer die zo in de weg zit.

Parasol en arm in één combinatie
De Paraflex flexibele arm kan je combineren met een Paraflex parasol. Deze bestaat in maar liefst 17 verschillende kleuren en in 2 verschillende kwaliteiten.

Vormen
Je hebt parasols in vierkante vorm en hexadiagonale vorm met een diameter van 2m20 to 2m70. Voor je tuin of terras vind je dus gegarandeerd de ideale combinatie.

 

2. Easysol: De goedkope parasol met muurbevestiging

Parasol arm aan de muur

De Easysol muurparasol is een goedkope parasol die je aan de muur kan bevestigen. Met een scherpe prijs en keuze uit 3 neutrale kleuren is deze parasol een prima keus voor je balkon of terras. De Easysol muurparasol kan je online kopen bij www.muurparasolshop.be.